Навчальна програма для лідерів змін від професора Гарвардського університету

19-20 лютого у Києві відбудеться навчальна програма професора Гарвардського університету Діна Вільямса. Захід організований Центром Лідерства УКУ та Львівською бізнес-школою спільно з Школою управління УКУ та Аналітичним центром УКУ. Головний медіа-партнер — 24 канал.

Дін Вільямс професійно займається викладанням теми лідерства, був консультантом та дослідником для бізнесу та урядів США, Індії, Австралії, Японії та інших країн світі, 5 років професор був головним радником президента Мадагаскару, керуючи однією з найбільших інноваційних реформ в Африці.

Навчальна програма «Leading in a fractured world» (Лідерство в світі, що на зламі) покликаний дати комплексне розуміння феномену лідерства в умовах 21 століття та з’ясувати як це, бути реальним лідером та агентом змін в бізнесі, політиці чи в неприбутковому секторі, у динамічному, мінливому світі, що постійно змінюється.

Для участі в програмі було відібрано 30 працівників директоратів та міністерств, керівників та власників компаній, лідерів змін недержавних організацій та аналітичних центрів. Навчальна програма допоможе учасникам залишатись справжніми лідерами в умовах трансформації, в яких перебуває Україна сьогодні, та в умовах економічної та політичної нестабільності в країні та світі загалом.