Домівка » Новини » Інтерв’ю професора Гарвардського університету Діна Вільямса на Радіо SKOVORODA

Інтерв’ю професора Гарвардського університету Діна Вільямса на Радіо SKOVORODA

Слухайте інтерв’ю професора Гарвардського університету Діна Вільямса на Радіо SKOVORODA. Професор Вільямс  професійно займається дослідженням та викладанням теми лідерства та приїхав до України на запрошення Center for Leadership of UCU та Lviv Business School (LvBS)

Дін Вільямс / Інтерв'ю

Разом із Lviv Business School (LvBS) записали для вас цікавезне інтерв’ю з Діном Вільямсом із Harvard Kennedy School. Про лідерство у світі невизначеності, агентів змін та управління організаціями дивіться тут слухайте на radioskovoroda.com.Авторка і ведуча — Svitlana Kyrylchuk.Окрім викладацької роботи, Дін є президентом дослідницької групи The Leaders Compass. Співпрацює з компаніями, урядами й університетами зі всього світу і допомагає їм розвивати лідерський потенціал команд. Дін Вільямс приїхав до України на запрошення Center for Leadership of UCU в рамках Навчальної програми для лідерів змін. Детальніше на сайті Центру: http://uculeadership.com.ua

Опубліковано Radio SKOVORODA Четвер, 7 березня 2019 р.

Більше про доктора Діна Вільямса: отримав ступінь магістра та доктора наук Гарвардського університету, спеціалізуючись на дослідженнях лідерства та організаційному розвитку. Професору Вільямсу присвоєна «Нагорода за найбільш впливовий курс» в Гарвардському університеті за високий рівень викладання. Також він був гостьовим професором в Lee Kuan Yew School of Public Policy, що в Сінгапурі, де 10 років керував програмою «Соціальне лідерство в Сінгапурі».

Має досвід управління процесами змін, сприяв ініціативам з розвитку лідерства та / або проводив великі дослідження з компаніями, урядами в США, Індії, Австралії, Нігерії, Сінгапурі, Східному Тиморі, Японії, Колумбії, Камбоджі, Європі, на Близькому Сході і в М’янмі. Професор Вільямс провів великі дослідження з Aetna Life and Casualty у Сполучених Штатах, з Школою Matsushita в Японії, а також з урядом Брунея в Південно-Східній Азії. Зараз очолює власну дослідницьку компанію та консалтинговий бізнес «Thinking heads Global».

Вебсайт та блог Діна Вільямса можна знайти за посиланням www.ThinkingHeadsGlobal.com.