Кейс Transparency International Ukraine увійде в майбутню збірку навчальних кейсів “Книга Реформ”

Від освітян, проектних менеджерів, HR-ів, представників громадських організацій та антикорупційних ініціатив до студентів-першокурсників. Таку різнопланову публіку зібрав міждисциплінарний захід Центру Лідерства УКУ, який відбувся 12-го вересня в межах щорічних Днів УКУ у Львові.

Учасники мали можливість дізнатись більше про кейс-метод у навчальному процесі та розібрати кейс Transparency International Ukraine разом з керівницею юридичного напрямку організації Катериною Риженко та виконавчим директором Центру Лідерства Андрієм Рождественським.

На основі реального прикладу організаційних змін в українському офісі міжнародної організації Transparency International учасники дізнались як працює кейс-метод у навчанні та вивчили модель організаційного дизайну Galbraith’s star model. «Так, побороти корупції цілком – неможливо, в світі не існує абсолютно некорумпованих країн але побудувати ефективну антикорупційну організацію, спроможну системно та успішно чинити вплив на антикорупційну політику в країні – можливо і саме це нам вдалось зробити» – стверджує Катерина Риженко.

Кейс Transparency International Ukraine, написаний у співавторстві Центром Лідерства УКУ та Інститутом лідерства Ivey Business School ім. Ігоря Ігнатовича увійде в майбутню збірку навчальних кейсів «Книга Реформ», яка вийде друком вже восени цього року.

Слідкуйте за найактуальнішою інформацією від Центру лідерства на сайті та у фейсбуці.