Стилі лідерства, постановка завдань, делегування повноважень: навчальна програма “Менеджмент та лідерство у військовому підрозділі” триває.

Центр Лідерства УКУ та фонд Повернись живим пропонують не пропустити можливості та приєднатись до наступних онлайн-навчань програми “Менеджмент та лідерство у військовому підрозділі”.

Уже впродовж трьох тижнів військові із різних куточків країни удосконалюють та отримують нові знання про “Менеджмент та лідерство у військовому підрозділі”.

«Як обрати стиль лідерства у кризовій ситуації?» – тема, з якої почалась наша подорож у світ військового лідерства та нового мислення. Відео доступне тут.

На вебінарі Постановка завдань”, який відбувся 22 квітня, ми говорили  у військовому контексті про функції менеджменту, типи підлеглих і різні способи постановки завдань для них, а також про практичність та важливість використання системи SMART. Ось тут Ви знайдете більше інформації.

У четвер, 30 квітня,  відбувся третій онлайн-вебінар про “Делегування”.  Так, виконавчий директор Центру Лідерства Андрій Рождественський розповів про важливість делегування для військовослужбовців у їхній управлінській діяльності і чому це, у свою чергу, забезпечує ефективну роботу усієї команди. Також згадали про: 

  • основні бар’єри на шляху делегування, 
  • що варто делегувати, а що ні, 
  • як має виглядати модель розмови з підлеглими під час делегування та багато іншого. 

Цей, а також усі попередні онлайн-вебінари доступні на сторінці наших партнерів Повернись живим у фейсбук.