Блог > Діяльність Центру > 1000 днів українського лідерства мети в міжнародному виданні Amplify
16 Жовтня 2024

1000 днів українського лідерства мети в міжнародному виданні Amplify

Чи зможемо ми коли-небудь змиритись із завданою шкодою? Яким буде наше лідерство, коли настане мирний час? Чи стане сил відбудувати цю країну?

Ми наближаємось до 1000 днів повномасштабного вторгнення, хоч світові аналітики давали нам 3 доби.

Про вплив мети, наявність призначення та лідерство цього тижня вийшла стаття в міжнародному виданні Amplify, автори цього матеріалу: Софія Опацька, Андрій Рождественський та Жерард Сейтс.

Концепція статті полягає у пʼяти ідеях стійкості від лідерів різних сфер (парламенту, церкви, збройних сил, бізнесу, неприбуткового та наукового сектору). Ми наведемо декілька думок зі статті нижче і запрошуємо переглянути за посиланням повний матеріал або ж завантажити статтю в pdf-форматі.

Борис Ґудзяк, митрополит-архиєпископ Української Католицької Архиєпархії Філадельфії та президент Українського Католицького Університету у Львові, зазначив:

Багато українців визнають цю постійну боротьбу: кожен день ти прокидаєшся, і це боротьба за своє право на життя. Українці виходять із тоталітарної та геноцидної спадщини

Народний депутат та доброволець ЗСУ Роман Лозинський:

Наш наступ — це надлюдські зусилля та лицарство. Це і втрати на полі бою, і багато очей повних страху, але набагато більше віри та любові в наших серцях. Йдеться про те, щоб зробити крок, не знаючи, чи є попереду міна або розтяжка; але кожен твій крок впевнений і рішучий, бо ти йдеш по своїй землі, по своїй домівці

Енді Гундер, президент Американської торгівельної палати в Україні:

Попереду буде багато важких непопулярних кроків, особливо, коли ми готуємось до найбільшого відновлення нації в Європі з часів Другої світової війни. До цього треба готуватися. Люди, які будуть в уряді після війни, зіткнуться зі складними ситуаціями. Нам потрібно знайти чемпіонів, людей, які надихаються ідеєю відновлення та можливостями попереду створити кращу, сильнішу країну для майбутніх поколінь

У статті ви знайдете ще чимало поглядів на те, яким має бути лідерство в Україні для гри в довгу і що допоможе нам втілити його.

Висловлюємо щиру подяку Крістін Дженералі, а також редакторкам Оані Бранзей та Дусі Вері.