Час для змін у корпоративному лідерстві. Рішення.

Чи є у лідерів час на власні рефлексії? Чи мають вони зараз можливість зупинитись і замислитись про те, яким чином опинились у точці, де за останні 500 днів на робочому столі були графіки ефективності і відключення світла, плани розвитку компанії та евакуації, дипломат з документами і тривожна валіза з їжею на кілька днів. Що губиться в історії пошукових запитів? Нові системи комунікації і перша невідкладна допомога, працюючі відділення пошти і найближчі укриття, втрати, новини, новини, новини….

Сьогодні в кожному офісі країни такі люди. І щодня перед ними нові труднощі. Чи потрібна їм допомога і чи можуть вони піклуватись про свою команду?

Діяльність Центру Лідерства ніколи не була про «успішний успіх», адже як дослідницька структура, ми завжди занурюємося у контекст і працюємо з реальними проблемами. Зараз таким викликом є вплив війни на ментальне здоров’я.

Коли впродовж наукової роботи ми знаходимо рішення проблеми, то вважаємо недоцільним зволікати із діями. Таким чином зʼявляються актуальні програми, зокрема, для корпорацій.

«Лідерство, що базується на характері» – це концепція, яка розроблена дослідниками Ivey Business School. У нашій діяльності ми опираємося саме на неї, оскільки для того, щоб творити вплив на оточуючих, потрібно розпочати із власного розвитку чеснот. Особливо, в час кризи та цілковитої невизначеності. Також до програм залучаємо вітчизняних і міжнародних спікерів, які мають високі компетенції у сфері психічного здоровʼя та роботи із соціальним капіталом.

 

Чому бізнес-спільнота обирає зростати у лідерстві з нами?

Ми даємо інструменти для кризового лідерства, особистісного та корпоративного, ділимось прикладними знаннями, які можна застосовувати вже сьогодні, щоб подолати ті виклики, з якими зіштовхуються компанії та організації.

Навіть невеликі кроки можуть покращувати well-being керівника і команди вже сьогодні, а в навколишніх умовах навіть найменше досягнення – справжній здобуток.

Лідерство – це не лише про Особистість. Це про відповідальність за людей. І це не можна відкласти до кращих часів.

Зараз ми маємо інструменти як працювати з командами в корпораціях екологічно та ефективно, які розроблялись з відповідними спеціалістами та пройшли валідацію. Але, окрім роботи із колективами, що проходять усі кризи війни приблизно паралельно, є ще один аспект – інтеграція ветеранів у робочий простір.

Ми повинні чітко розуміти, як грамотно допомогти їм після повернення. Для цього обʼєднуємось із компетентними партнерами з галузі психічного здоровʼя та розділяємо між собою питання, в яких кожен з нас найбільш компетентний, щоб створити якісний та діючий продукт.

Потреба в освіті у сфері лідерства зростає, тож це лише питання часу, коли ваш бізнес постане перед необхідністю змінюватись.

Скоріш за все, цей день вже настав. Тож не зволікайте, ми знаємо як допомогти.