Дайджест зустрічей в Ivey Business School (Лондон, Онтаріо, Канада)

Можливість навчатись у справжніх експертів лідерства, досліджувати з ними і наш досвід, реалізовувати спільні проєкти задля обміну знаннями — це все ми знаходимо у багаторічному ціннісному партнерстві з Ian O. Ihnatowycz Institute for Leadership в Ivey Business School.

Цієї осені Виконавчий директор Center for Leadership в Ukrainian Catholic University Андрій Рождественський відвідав колег в Канаді з робочим візитом.

Йому вдалось бути присутнім в аудиторіях Ivey Business School та спостерігати роботу з кейсами за принципом cross-enterprise process deployment: це коли у процес залучені представники різного напрямку бізнесу. Аналіз перетворюється на 5-годинну дискусію між професорами з галузі фінансів, маркетингу, стратегії та інших. Таким чином приклад можна розглядати цілісно як єдиний організм, не поділяючи на різні системи.

Цей особливий спосіб навчання на кейсі вже частково був реалізований Софією Опацькою в рамках лекцій на програмах UCU Business School, проте плануємо впровадити його у повній мірі і в наші програми вже зовсім скоро.

Також Андрій Рождественський викладав на програмі «Leadership under fire», яку проводять ветерани Збройних Сил Канади.

Це навчання зосереджено на внутрішньому аналізі себе як лідера під час стресу та чим керується така людина, коли доводиться приймати рішення без достатньої кількості вихідної інформації — як вирішувати виклики за допомогою концепції 11 чеснот.

Окрім академічної роботи, відбулась також зустріч з Ігорем Ігнатовичем та іншими підприємцями щодо ситуації в Україні. Партнери запевнили повній у підтримці та продовженні взаємодії.

Чи не найбільш емоційною подією стала презентація фільму «Україна: іспит з лідерства». Переглянути цей фільм можна за посиланням — робота вже у відкритому доступі, а стаття в Ivey Business School про цю подію опублікована тут.

Андрію Рождественському вдалось представити фільм перед академічною спільнотою університету і ось які відгуки ми отримали:

Подорож видалась дуже плідною, тож сподіваємось, що наступний рік партнерства наших проєктів стане ефективним та цінним для обох інституцій.