Бізнес-інструменти для військових: як Центр Лідерства УКУ та “Повернись живим” навчають офіцерів

Львівська бізнес-школа УКУ LvBS та Центр Лідерства УКУ спільно з фондом Повернись живим реалізовують програму «Менеджмент та лідерство у військовому підрозділі» для офіцерів. З 15 по 17 квітня курс вже пройшли військовослужбовці 28-ої окремої механізованої бригади Збройних Сил України. До кінця року приблизно 120 військових у шести бригадах візьмуть участь у навчанні.

Програма розрахована на офіцерів – командирів рот та командирів інших підрозділів бригади з аналогічними задачами. Мета даної програми – забезпечити учасників ефективними інструментами управління безпосередньо підпорядкованим контингентом. В основу програми покладені дослідження українських військових, проведені Центром Лідерства УКУ, спільно з Львівською бізнес-школою.

Після програми українські військові будуть володіти технікою визначення мети й постановки завдання, отримають навички планування своєї діяльності і підлеглих, навчаться контролювати виконання делегованих завдань і надавати зворотний зв’язок, ознайомляться з моделлю розвитку характеру лідера.

Більше деталей про перебіг перших навчальних днів програми читайте в статті “Чим військовий лідер відрізняється від цивільного?”.