Управління в часи тектонічних змін: лідерство, команда, бізнес

Коли йдеться про навчання лідерству в складних умовах, то теорії, навіть науково-обґрунтованої може бути недостатньо. Набагато більш прикладним може бути досвід інших та їхні рішення.

Викладачі та фахівці з Українського Католицького Університету разом із запрошеними експертами розробили курс, де ви зможете розглянути такі теми:

  • розвиток характера лідера та його вплив на організацію;
  • стратегія, способи її створення та імплементації;
  • робота зі стейкхолдерами;
  • стратегічна комунікація;
  • управління змінами та критичними ситуаціями;
  • формуваня команди: HR підходи, які необхідно знати;
  • розвиток лідера: стійкість, майдфулнес та різні методи управління оптимізмом.

 

Викладачі:

Андрій Рождественський
PhD, викладач Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS), виконавчий директор Центру Лідерства УКУ, бізнес-консультант.

Софія Опацька
PhD, декан-засновниця та Голова Наглядової ради Бізнес-школи УКУ, проректорка зі стратегічного розвитку УКУ, віце-президентка  Європейської федерації католицьких університетів (FUCE), член Наглядової ради Promprylad.Renovation.

Олександра Альхімович
Викладачка Центру лідерства УКУ, експертка з питань стратегії та лідерського розвитку.

 

Запрошені експерти:

Роксоляна Вороновська – керівниця УКУ-онлайн, директорка LvBS Consulting, керівниця центру сімейного бізнесу LvBS. Почала кар’єру в Державному департаменті інтелектуальної власності. Брала участь у реалізації проєкту розробки та впровадження Стратегії конкурентоспроможності Львова. У Бізнес-школі УКУ з 2012 року. Викладає на програмах MS in Innovations and Entrepreneurship та MSс in Marketing Management.

Олена Вовк – українська підприємиця, співвласниця групи сімейних компаній ПрАт «Компанії Ензим» та ТОВ «Кормотех». Є сенатором УКУ, підтримує Українську академію лідерства, ініціювала відкриття у Львові шкільної біотех-лабораторії. У 2021 році увійшла до списку ТОП-30 українок із вражаючими успіхами в бізнесі за версією журналу НВ.

Олександр Вдовиченко – український військовослужбовець, полковник ЗСУ. Пройшов шлях від інженера ремонтної роти до командира батальйону. На війні з перших днів. Бойовий шлях розпочав на Сході України, в районі населених пунктів Маріуполь, Амвросіївка, Волноваха. Наразі, командир 72-ї окремої механізованої бригади.

Людмила Довгоброд – пройшла шлях від фінансиста до посади НR-директора. В 2014 році розпочала працювати у медіахолдингу на позиції менеджера проектів телеканалу СТБ, згодом стала керівником відділу, а пізніше – Human Capital директоркою у StarLightMedia. Є запрошеною лекторкою Бізнес-школи УКУ на курсі HR та організаційний розвиток.

Андрій Логвін – СЕО, співзасновник Kasta.ua. У 2010 році заснував новий стартап-проект, на бізнес-моделі “FlashSales” – modnaKasta.ua. Сьогодні компанія трансформувалася в маркетплейс з унікальною екосистемою сервісів, що поліпшують клієнтський досвід онлайн покупок.

📚 Форма навчання — дистанційна, асинхронна.
Після відкриття курсу матеріали будуть доступні для вас 24/7.

Вартість курсу – 3100 грн.

Реєстрація за посиланням:
https://www.ucu-edu.online/lidership