Серія вебінарів Бізнес-школи УКУ спільно з Центром лідерства УКУ: про те, що важливо сьогодні

Бізнес-школа УКУ спільно з Центром лідерства УКУ продовжує серію вебінарів. Ми говоримо про важливі та актуальні для українців теми сьогодні, адже в кожного з нас зараз так багато запитань і так мало відповідей. Та разом ми все подолаємо!

 

Ми розпочали нашу серію вебінарів «Реальність без ілюзій» ще до початку війни з росією і обговорювали такі теми як, кризове лідерство та життєстійкістьдії бізнесу у нестабільний час військової напруги та як знайти точки опори всередині себе. Однак після 24-го лютого життя українців дуже змінилося і разом з тим, теми наших вебінарів. Говоримо стисло про те, що важливо сьогодні: домедична допомога, як побороти страх, про явище війни та багато іншого.

За цей час ми провели зустрічі з таким спікерами:

  • Ярослав Грицак, професор, історик, публіцист, директор та засновник програми Єврейських Студій УКУ.
  • Мирослав Маринович, проректор із призначення та місії УКУ.
  • Олег Романчук, лікар, психотерапевт, психіатр, директор Інституту психічного здоров’я УКУ, засновник центру «Коло сім’ї».
  • Григорій Мацишин, Інструктор з домедичної допомоги: Курси першої допомоги CAB, Всеукраїнської ради реанімації, Європейської ради реанімації.

Запрошуємо переглянути вебінари на нашому YouTube каналі:

Зараз нам важливо залишати правильні речі в полі нашої уваги та не піддаватись паніці. Ми запрошуємо вас слідкувати за нашими анонсами і приєднуватись до обговорень під час наших подальших вебінарів.

Джерело: Бізнес-школа УКУ